Polibků pár

Polibků pár

Anotace: ...:-(...myšlenky, pocity z určitého okamžiku...

Polibků pár,
už po prvním
cítil si se jako král,
jako bys dobyl královnu ledovou,
nebo vyprávěl pohádku takovou.

Šeptals mi do ucha "jsi nádherná",
jako bych těmto slovům podlehla.
Jenže byla to jen slova,
která teď hluboko do srdce bodá.

Polibků pár,
po nichž cítil si se jako král,
několik krásných chvil,
teď ubívá mi sil,
rozplynou se jako pára,
už je to zase další do srdce rána.

Zase jsem jen druhá v pořadí,
ta na zpestření času,
odezva v jiném hlasu.

Polibků pár,
pár chvil něžného objetí,
krásných slov, doteků a vášně,
jak cítila jsem se po dlouhé době krásně.

Najednou slova ztrácely se někde v dáli,
už i víly se mi smály,
různé myšlenky a pocity běžely mi hlavou,
určitě je někde s ní,
s tou jeho pravou.

Polibků pár,
stále se cítíš jako král?
Co teď, co dál?
Slzy nebo úsměv v tváři,
otočit list, kde slunce září...?

Polibků pár,
vždyť nejsi ani král...
Autor Aangela, 06.12.2009
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, pennywise
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano..zname vsichni asi

06.12.2009 18:35:00 | pennywise

Zdravím, spíše mi to připadá jako zpověď. Je škoda, že nebyl použit žádný překvapivý obrat. Světlým bodem je závěr, ten se poměrně povedl. Hodně štěstí do tvorby i do života. Tonda

06.12.2009 13:14:00 | Antonín Sander

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí