Ráno

Ráno

Anotace: Probuzení

RÁNO

Duní varhany kořenů
tráva se probouzí a zívá
ptačí symfonie mrká očima
den za dnem tisíckrát začíná

Nejvšednější zázraky
na orosených dálnicích paměti
smutek stmívá se v kytarových strunách

Rozhlížím se tajícím nebem
hledám v něm Tebe
horskými potoky žití
ledově průzračné naděje
Autor slamtron, 29.11.2005
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená, dobré obraty...

29.11.2005 17:55:00 | Palička

moc hezká :)

29.11.2005 17:22:00 | Ema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí