Važ si jí

Važ si jí

Anotace: poslední básen pro mého bejvalého...chci aby byl štastný!

Má slova už nemají ten význam,
co kdysy dávno měla.
Už to nejsem já,
ta co s tebou snila.

Ze vsteku chtěla jsem zapomenout
a smazat vše co v srci mám.
Však zjistila jsem brzy,
že bez tebe neskonám.

Ba naopak, bez tebe
jsem volná jako pták.
A uživat si života...
...Na to právo mám!

Celý svět já vidím jinak,
děkuju za všechno,
ale promin je to tak...
Nechybíš mi jako boyfriend,
ale jen jako kamarád.

Stýská se mi po těch hláškách
a po našich trhlích hrách.
Na druhou stranu,neznám smutek
ani žádný strach.

Ano,jsi skvělý kluk
a hodně pro mě znamenáš!
Já však v Praze našla toho,
kterého bez štěstí nepoznáš!

Děkuji za vše, za každou chvíli,
ale ted prosím važ si dívky,
se kterou si chtěl být štastný,
at je tvůj život stále krásný!

Mám tě ráda¦
Autor Bereniké, 06.12.2009
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí