Zavislost

Zavislost

Anotace: (a omlouvam se, za pripadne chyby v diakritice, ale nenachazim se v Cechach :)

Je to tak dávno co pršelo
Opilí láskou, křídla jsme měli
šeptals mi do ucha básně a příběhy
Svět byl jen náš, všechno jsme směli

Basně vzdy končí a příběhy blednou
Jak moje vzpomínky ztrácí své barvy
Předat žezlo jiným, co lásce kralují
Můj čas je pryč, teď Vy buďte zdrávi

Vyblednout nelze, či vyhořet, vyhasnout..
Tvůj stín je navždy mou součástí
Píši Tve jméno do prachu a dodávám
Oba jsme na lásce závislí

Budíš se v půlnoci a šeptáš do ticha
Jak ja čtu potají jméno Tvé
Svázáni nocí a strašeni úsvitem
Na lásce zavislí, byli a stále jsme
Autor pennywise, 06.12.2009
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: Pauli, susana načeva, Uhel pohledu, Cassandra, Giginka, Zuz
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, vystihlas to pěkně...

Jen nevzpomínej na lásku
co srdce jednou zlomí
život pak visí na vlásku
a my jsme zcela chromí

23.12.2009 14:41:00 | Uhel pohledu

Nádherné..a za ty malinky chybičky se vůbec omlouvat nemusíš..protože většinu zaujmeš myšlenkou..=)

09.12.2009 22:26:00 | Giginka

Moc krásné pojetí, čte se to samo, opravdu dobré dílo.

06.12.2009 19:31:00 | Zuz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí