O Nás

O Nás

Anotace: Takový krátký příběh o dvou zamilovaných lidech...:)

Dvě křídla něžnosti vzlétla k nebesům,
ať je nikdo nedostihne.
Podařilo se jim dostát rychlostí,
po kterých jen málokdo tíhne...

Tancují si ve vzduchu,
poněvadž je to krásné.
A v duchu, který je miluje
zpívají si básně....

Chtěli by ještě obětovat chvíle kus,
ale svět, který tu je
má jiný vkus.
A tak je položil k zemi zas,
ony musely poslechnout jeho hlas,
ale už v ten kaz, uvěřily,
že brzy příjde čas,
kdy budou létat ve všech Nás.

Bude to brzy a věčně:)
Autor nevim123, 06.12.2009
Přečteno 481x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Simísek, poetická ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*bude*

07.12.2009 00:03:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí