Zůstávám

Zůstávám

Anotace: o tom jak lidi pro strach stojí na místě

Jsem jako truhlička na dně řeky
ohraná písnička co zpívá se věky

Bolesti plná, zakletá, zamčená
Pro všechny známá a přitom bez jména

Až jednou proud odnese mě ke břehu
Klíč budu hledati, tak jako úlevu

Co když však časem a vodou odrané hrany
neukotví truhlu jak konvence jsou dány

A já spadnu tam kde jsem teď
Bolest má stejná po letech.....
Autor Janishka, 07.12.2009
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Giginka, Zefi, hašlerka, Psavec, Maura, labuť, danav, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Suprová!

09.12.2009 22:13:00 | Giginka

a konverzace najdou smyslu..

07.12.2009 01:48:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí