Jsi můj anděl

Jsi můj anděl

Anotace: ...spojme se v jeden...

Hloubám ve svých myšlenkách
a myslím na tvou tvář.
Hloubám ve svých myšlenkách,
nad hlavou máš mocnou zář.

Hloubám ve svých myšlenkách,
jsi anděl s jednou perutí.
Hloubám ve svých myšlenkách,
naše duše spolu odletí.

Mám tě v srdci zarytou,
horkou krví zalitou
a odtamtud se nedá pryč.
Od toho zámku není klíč.

Mám tě v hlavě zavitou,
těžkou myslí zakrytou
a odtamtud nikdy nezmizíš.
Z mého nitra se nevyplížíš.

Hloubám ve svých myšlenkách...
jsi můj anděl a já tvá spása...
Autor Linda Etschyick, 07.12.2009
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: lonelymaiden, UCET KE ZRUSENI, Linzerka, Aangela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí