Navždy nebo Nikdy?!

Navždy nebo Nikdy?!

Anotace: Žádná básen, jen holý fakt! Vážně seš jediný, pro kterého chci o Lásce psát!

Navždy chci být oblečená
do tvé sladké vůně!
Navždy chci být uzavřená
jak poupátko růže!

Nikdy nevzdám se korunky,
kterou si mi nasadil ty sám!
Nikdy uvnitř nevyhasnu,
Náš plamínek Lásky mám!

Nikdy nesvléknu si
před cizím svůj šat!
Nikdy nevypustím z pusy
slova, která nechceš znát!

Navždy budu tvá princezna,
kterou máš tak rád!
Navždy budeš princ,
kterého budu milovat!
Autor Bereniké, 07.12.2009
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Umět se oblékat do vůně,
pak svlékat se z šatu jak květ...
Závidím tomu, kdo přivonět
smí k vůním i v tvém lůně.

21.12.2009 17:31:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí