Láska v nesnázích

Láska v nesnázích

Anotace: Chabý pokus, ale je první.

Telefon nezvoní, když by měl
Tak by to bylo, kdybys mě chtěl.

Ty však o mě nemáš zájem,
já žádala jen o podnájem.
Kousek srdce navždy Ti vzít.
Protože ty v mém,
už navždy budeš místo mít.

Já dala ti víc,
než chtěl jsi si vzít.
Rozum mi radí zapomeň,
srdce však říká překonej.

Ty zradit si mě mohl,
a taky si to udělal.
Jinou sis pozval na pomoc,
ode mě ses vzdaloval.

Já teď už vím co dělat mám,
Nechat Tě být, jenom Tě znát,
Ty nechceš být víc než jen kamarád.

Kdybys však řekl, že mě chceš,
já neváhala bych.
Kdybys jen řekl těch pár slov,
mohlo teď být vše jiné...
Autor lonelymaiden, 07.12.2009
Přečteno 446x
Tipy 5
Poslední tipující: sinoraLee, Vlk v rouše, Giginka, Agniezka, jarmil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju za uvítání...:)

07.12.2009 21:58:00 | lonelymaiden

Děkuju za uvítání...:) snad budu tu čestný člen mezi vámi..:)

07.12.2009 21:58:00 | lonelymaiden

sleduju tě...vítej mezi námi

07.12.2009 21:36:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí