Lvi zase křičí

Lvi zase křičí

Anotace: alegorická *** poslední dobou píšu o těch lvech nějak často

Lvi zase tlučou hlavama do zdí
tlapama do mříží
než unaveně padnou na podlahu
jak apatická tma smutku do ulic
Lvi zase křičí a chtějí do Afriky

Možná že víc
už jen já chci aby zmlkli
jak andělové

Ta sonáta mi trhá hlavu
horší než malé dítě s houslemi
trýznivější důtek Marka Krysolova
sonáta pro klavír a večernici

Vzpomínám, jednou jsem viděl ohňostroj
lvi se ho vyděsili
málem si vykřičeli duši

Vzpomínám, kdysi jsem viděl draka
hladovou bestii Vrhla se na mě jak oni se vrhávali na laně Afriky
tenkrát se mohli zbláznit šílenstvím

Vzpomínám, jak jsem--

Vzpomínám--

Lvi zase křičí a chtějí ven
šeptám jim tiše jak děťátku před spaním
zpívám jim písničky Vesnické ukolébavky
Nikdy mě moc neposlouchali
Autor Bůchví..., 07.12.2009
Přečteno 334x
Tipy 14
Poslední tipující: Xsi, mademoiselle secret, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, hašlerka, Zefi, Badya, jarmil
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no dvakrát moudrá z toho nejsem :(
ale něco to přeci jen má...

09.12.2009 08:12:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

ten začátek ti totiž MÁ něco připomínat! ;)

08.12.2009 06:50:00 | Bůchví...

ten začátek mi cosi připomíná...ale je to pěkný

07.12.2009 21:22:00 | jarmil

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí