Láska...atd.

Láska...atd.

Anotace: o sklamání, a mé vyznání....

Když byl jsi mým snem,
a já byla tvým.
Ještě nevěděla jsem,
co ze srdcem svým.

Snad láska se tomu dá říct,
Když srdce mě bolí,
a nedá si říct.

Rozum ví že není to správné.
Vzpomínat na to,
co je tak dávné.

Však není to tak lehké,
stačí chvíle kratičká.
Mé srdce je křehké,
křehčí než skořápka vajíčka.
Autor lonelymaiden, 07.12.2009
Přečteno 504x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Vlk v rouše, come-past, jarmil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí