Sladké potíže..

Sladké potíže..

Anotace: .

Není to stud, ani nesmělost
Není to hra, nejsem to ani já
Ztrácím slova při výdechu
Když Tě pozoruji, nedýchám.

Mám svázané levé ruce,
A mé srdce,sláb skřípe
Není čas páchat hříchy
Cit přece není onuce.

Cítím se zahrabán v podzemí
Těžký, ale ve stavu bez tíže
Když Tě cítím nablízku, Tvůj tep, Tvůj dech.
Vím, že přichází sladké potíže.

Autor Roger, 07.12.2009
Přečteno 337x
Tipy 18
Poslední tipující: divoska_jaja, susana načeva, Vlk v rouše, Zasr. romantik, harmony, labuť, Psavec, carodejka, hašlerka, Severka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mládí i lásku jsi oblékl do krásného šatu.

07.12.2009 23:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí