bombón a komboj

bombón a komboj

Anotace: Pro ni

Rovníky,pustiny,mé rty a kouzlení
Úkryty vyhřáté myšími mazlení
Vloupám se po dešti
do temných osidel
z uzlíku červánků a vůní travidel
Spleti a zámotky,myšlenek v šedosti
lákají na banket
chtíče a radostí
Dej mi tři hodiny
bez bot a bez lodi
usnu v Tvé zátoce,rozsekán o břehy
Autor older, 29.11.2005
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přečteno jedním dechem...... moooc poutavé a pěkné

29.11.2005 22:29:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí