lll

lll

Anotace: l.m.v.

tak mi dej ten úsměv
co mě tak tenkrát dusil,
mí já bylo náhle před soudem
a já měla krev až po uši.
dej mi ten dotek
co někdy pálí jak led-já už mám teď protijed.
mám na rukou pouta
v srdci kůl.
někdo mě volá na okraji mých snů.
mám ruce prázdný,
v srdci stín,sama na to nestačim.
co se vlastně stalo?...........

moje starý sny tvoje nové probouzí!
Autor erksova, 07.12.2009
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí