Vánoce bez Tebe

Vánoce bez Tebe

Anotace: ...

Na Vánoce jenom smutek,
v mašli bolest,
v balícím papíru pár vzpomínek.

Pod stromečkem samota a opuštění,
na vánoční tabuli si objednávám odpuštění.
Ač odpustit ti nemohu.

A z olova nevzniklo srdce.
Náruč plná dárků a přesto prázdné ruce.
Chybí to, co tolik jsem milovala.

V okrásné krabičce zavřená samota,
jež otevřu jako první.
Na nebi padající hvězda a má přání se nesplní.

Výzdoba vánoční, slast pro oči.
Avšak kochá se jen jeden jejich pár.
Zradil jsi všechno, tak moc jsi o mne stál.

Polibek pod jmelím studí na mé tváři,
nesplnil jsi vůbec nic, co slibil jsi mi v září.
A tak pod stromečkem to nenajdu.

Stromeček zdobený řetězem vzpomínek.
a největší přání co nesplní se.
Zapomenout.

V poslední krabici,
skrývá se dárek největší.
Čas..čas ten snad všechno vyléčí.

Možná další Vánoce.
Snad..snad jiné emoce,
se skryjí pod vánoční strom.
Autor Piitulka, 07.12.2009
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: KockaEvropska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí