Rozsvítil jsi ve mně

Rozsvítil jsi ve mně

Anotace: ***

Vkrádáš se mezi mé slabiny,
po vnitřku stehen sjíždíš do mých hlubin,
vypadáš jak anděl nevinný,
tvá touha všechny předsevzetí hubí...

Zbytečně si hledám únikový východ,
nedáváš mi možnost zakrýt nahotu,
tvá láska mi dává spoustu něžných výhod,
v mé duši je světlo, neznáš temnotu.

Ukázals mi cestu do neznámých krajin,
probudil jsi přání, zasunutá v duši,
jdu si stezkou touhy, kterou si teď hájím,
odsuzovat hříchy vám však nepřísluší.
Autor NováEli, 08.12.2009
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: bobi bobie, vodnař, CORONATION, hašlerka, labuť, Kars, Agniezka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hřích je nemilovat

08.12.2009 12:04:00 | Kars

Tak jsem přečetla všechny tvé básničky....SUPER! Poutavé, mají náboj i spád...fakt se mi líbí! Jen tak dál! :-)) A hodně štěstí!!!

08.12.2009 09:47:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí