V bludišti...

V bludišti...

Anotace: bezůtěšná situace...

Můj rozum i mé srdce
bloudí spolu ruku v ruce
v slepých uličkách.
A já mám o ně strach!
Sem tam pošlou zprávu poplašnou
s připomínkou, že tam ještě někde jsou...
a jejich cesta se dál klikatí...
I já kvůli nim trpím závratí,
nevím, kde je dole a kde nahoře,
asi už jsem také zabloudila
jako ovce, která stádo opustila,
možná jsem jiná, k stádu jsem se nehodila,
možná jsem černá ovce v světě lidí,
nevím, kdo jsem a co mé kroky řídí,
o lásku a city žebrám večer po setmění,
do klobouku nikdo nehodí mi pohlazení,
není, kdo by o mou něhu stál.
A tak chodím v bludném kruhu dál...
Autor *Mia*, 29.11.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ajduláku,Ajduláku...to jsme na tom asi stejně.Taky si často připadám jako černá ovce, často bloudím a nevyznám se sama v sobě. Jen nemám sílu o těchto pocitech básnit tak hezky, jako ty.

30.11.2005 09:55:00 | Cizinka

uvidíš, zanedlouho okraj toho kruhu prošlapeš ... už teďka bliká světýlko. . . hezká básnička

29.11.2005 22:42:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí