Neznáme se

Neznáme se

Anotace: ..

Mrzí mě
že jsem hřešil na Tvém srdci
netušil jsem
že Tě neznám
a ani tomu nevěřím
promiň mi
že jsem zklamal tvou duši
nevěděl jsem
že ty neznáš mě
mám na hrudi tvé peří.

Peří z tvých křídel
ostrých
bílých
voňavých
ale zjizvených mým životem
který teď chci zastavit.

Poslední pohled
do hlubokých očí
poslední slza
pro Tebe
jeden krůček
a odcházím
sám samotný
do nebe.
Autor Larey, 08.12.2009
Přečteno 292x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, harmony, Psavec, hašlerka, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale ale ..překrásná báse´ˇn a tak smutný obsah...snad to nebude tak zlé...

08.12.2009 21:53:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí