Snít

Snít

Anotace: My básníci navždy takový budeme! Svému světu snílci a svému srdci lháři...:-(

V hlavě mi běhá spousta myšlenek.
Já však neumím je seřadit.
Bojím se samoty, smutku.
Na nic nedokážu se soustředit!

Na srdci mám těžký kámen.
Nevím jak jej odvalit.
Ani ty tu nejsi,
ty co mi umíš poradit!

Svazuje mě bolest, uskost,
samota a stesk!
Zase jsi tak daleko!
Prosím,pojd mi do srdce něhu vnést!

Už nebaví mě svět,kde své city nemohu projevit!
Ten svět, ve kterém tě nemůžu vedle sebe mít!
Tak mám svůj sen, kde předstírat nemusím nic!
Žiju si podle svého, svůj život s tebou a bez hranic!

V "našem světě"...
...Čékám na příští den,
kdy znovu spatřím tvojí tvář!
Já vim, nemůžem být stále spolu...
...bohužel jsem asi velký snář!

Na druhou stranu, snít je tak krásné!
Mít svůj vysněný svět, kde je vše jasné!
Kde já a ty jsme navždy spolu!
Srdce spojené a duše štastné!
Autor Bereniké, 08.12.2009
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Neldor
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá, něco na tom bude...*:)

01.11.2010 13:01:00 | PIPSQUEAK

V " našem světě "
Jsi moje všechno
stačí psát jen tyto řádky a již teď je mi teskno.
Už jen pár hodin a budem spolu zas
Láska v našich srdcích nas ochrání
Dohromady nic neohrozí nás !
Mám však ještě jedno přání
a to je abys věděla
že i když nejsme spolu cítím tě všude kolem,jako strážného anděla...

09.12.2009 19:08:00 | Taris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí