Tvoje krása......

Tvoje krása......

Anotace: Tomu,kdo vám vyzná lásku,byste měli chvilku ze svého česu věnovat,i když to zrovna není váš typ.

Před krásou Tvojí
i růže se bojí.
Než Tvoji ruku, na mou čest,
já nedržel jsem hezčí věc.
Ve snech na zdi maluji,
že Tě vroucně miluji..



Před krásou Tvojí
i růže se bojí.
Než Tvoji ruku, na mou čest,
já nedržel jsem hezčí věc.
Ve snech na zdi maluji,
že Tě vroucně miluji.

Proč si tak krásná?
Proč mi tak chybíš?
Protože jsi vzácná,
protože se mi líbíš.


Stále na Tebe myslím, srdce Ti chci dát.
Večer ptám se hvězd, zda smím tě mít rád


Západ slunce ve tvých očí,
srdíčko mi láskou, štěstím buší,
krásně rudá záře,
zvýrazňuje hebké tváře.
..."Miluji Tě".
Autor Rebelka21, 09.12.2009
Přečteno 507x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry, Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Text? Pak bezva..."o)

09.12.2009 08:54:00 | Churry

Jo... Věnuješ mu "trochu času" a on si to vyloží tak, že o něj máš zájem. A pak je to ještě bolestivější.

09.12.2009 07:56:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí