Sen

Sen

Anotace: že by?...

Přišla nečekána
pozvala se dál.
Tělo své nabídla
sotva jsem ji znal.

Strunou mysl její
zabrnkat smím.
Čekat se vyplatí
dávno já vím.

I když chtivá
ještě se brání.
Dlaní pohladím
místo k milování.

Klín vyholen
kapky jej orosí.
O nanebevzetí
sama poprosí.

Připravena je
pro ten rituál.
Na pohyby vášně
netřeba manuál.

Touží tady zůstat
nechce se vracet.
Ve vlnách rozkoše
navždy se ztrácet.

Dopředu vím
co pak se stane.
Nic nenadělám
dávno je to dané.

Kokrhání kohoutí
vyplaší ji každý den.
Marně se snažím
o delší sen.

Mám na ty ptáky
pokaždé vztek.
Po víle zbude jen
vzpomínka matná
a na pyžamu flek…
Autor Modrý Adept, 30.11.2005
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani bych to do tebe neřekla, ještě, že to byl jen sen...

30.11.2005 10:14:00 | Hančí

:o))) Poprskal jsem si klávesnici, tak nevím... No bylo to smíchy takže za plno.

30.11.2005 07:17:00 | Mava

Vzpomínka aflek?
Co bys tomu řek?!
Zahodit ty manuály
jít do světa na reály!!

:-)

máš vtip

30.11.2005 03:40:00 | infinite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí