Pro tebe :-*

Pro tebe :-*

Anotace: Tak jak tě vidím já ...

Jako obrázek jsi krásná
krásná,jako hvězda jasná.
Si krásná jako růžička
ta nejkrásnější kytička.
Milá, vtipná, usměvavá,
půvabná a tvrdohlavá.

A co k tvým očím říct ?
Jsou modré, jako nikde nic
Jsi krásná jako sluníčko
moje krásná hvězdičko

Jsi krásná jako měsíc nad plání
jsi krásná hvězda, co jej pohání

Jsi krásná jako východ slunce
Jako odraz jeho v malé tůňce.
Autor JaLa, 09.12.2009
Přečteno 733x
Tipy 2
Poslední tipující: MonysS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí