vesmírná exploze

vesmírná exploze

Anotace: život je samé překvapení

Zbloudilý sen ztracen ve vesmíru

minuvše plejády nadějí a padlých skutečností,

shlédl se v barvě turmalínu

a opojen vůní rtů andělských

snesl se k zemi na křídlech lásky.



Ztracený muž zbloudilý ve vesmíru

nevěříc kráčeje oázyplnou pouští,

jen tušit chce štěstí a tak strašně touží,

že laskavý sen uvěří mu.



Ztracená žena bloudí ve vesmíru

bezesnou cestou slzy ronící,

před sebou tlačí černou díru,

nedoufá ve rty láskou vonící...



Ztracené duše letíc mléčnou dráhou

v souhvězdí Srdce do sebe vrazily,

jak dvě kapky nad pouští se v jednu spojily

a prší nekonečnou vláhou.
Autor aniger, 09.12.2009
Přečteno 352x
Tipy 8
Poslední tipující: jedam, ewon, Pevya, labuť, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu :) Ať se ti tu líbí.

11.12.2009 10:07:00 | Pevya

Krásný úvod mezi nás, básnivé blázny :o))

Vítám Tě!

10.12.2009 13:46:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí