Proměna

Proměna

Anotace: ...blbonáladová...

Sbírka: Naděje umírá první

Kam poděla jsi se?
Proč jsi pokřivená
jak věž v Pise

Trápí mě tvá proměna
Kam poděla jsi se?
má ženo vysněná

Neúprosný čas
jakoby tě zbavil
veškerých krás

Tisíce myšlenek
co sžírají mě
skrývám navenek

Komu jsi prodala ducha?
Proč tě nezajímám
Proč jsi ke mně hluchá?

Do očí mi pohlédni
a pověz mi
Proč jsem až ten poslední?

Všechny tvé mínusy
mám stále v hlavě
a rvou mi srdce na kusy

Vrásčí se mi čelo
vlhnou mi oči
slzet by se chtělo

Ležím bezvládně
a cítím se
jak na dně

Ty co koukáš shůry
prosím pomoz mi
zažeň moje noční můry
Autor Matty09, 09.12.2009
Přečteno 412x
Tipy 22
Poslední tipující: Anye, Mraveneček, Bíša, zelená víla, enigman, Psavec, labuť, Giginka, Lioness, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sám si pomož, člověče a neruš mé rozjímání.

09.12.2009 22:46:00 | Psavec

Ja nak na toho nahore neverim..presto doufam ze neco pomuze =) ST

09.12.2009 20:54:00 | Lioness

ten shůry asi nepomůže, ale držím ti palce, ať vše vyjde, jak si přeješ.

09.12.2009 19:53:00 | hašlerka

Tak nás ten život někdy semele a vyplivne a my jen zíráme.

09.12.2009 18:27:00 | Elisha

čas..málo i hodně..a naděje je..věř..požádej o ni..tam nahoře..

09.12.2009 18:13:00 | toulavá naděje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí