Zase ten smutek

Zase ten smutek

Anotace: strašně moc mi chybíš Tomísku.15.12.2009 mi tragicky zemřel kamarád....byl to nejlepší kluk jakýho sem kdy poznala....hodně jsi mě naučil Tome.

Když se ti zdá,že je toho na tebe moc,
když probdíš celou dlouhou noc,
když víš že se ti může cokoliv stát,
když chybí ti ten,kdo tě měl rád.
Tak musíš ze dna vstát,
sundat růžový brýle,
ty to nesmíš vzdát,
vždyť přijde tvoje chvíle.
Chápu tvůj smutek,
když přijdeš o dobrého přítele,
v srdci máš zmatek
a každý tě hnedka nasere.
Už nemáš svého ochránce,
který vážně měl tě rád,
furt čekáš dopis ve schránce,
vždyť on se uměl tak krásně smát.
Proč musel tak rychle odejít,
nemohl se se mnou ani rozloučit,
doufám,že má se teď líp,
já o tom Tome ráda budu snít.
Autor smutnej.ďáblík, 09.12.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná krása :'(

09.12.2009 21:46:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí