Sorry

Sorry

Anotace: jen tohle slovo

sedíš sám v koutě
psi na kusy rvou tě
a ty víš
že už to nezměníš

možná jsem byla hloupá
možná dělala chyby
tak proč mi neodpustíš
proč zbívá mi jen kdyby

miloval si mne
nebos to aspon říkal
ajá ted newím fakt ne
co z toho byla prawda

tak moc jsem chtěla tě mít
nechtěla jsem ublížít
za to já omlouvám se
a seru na tebe
Autor kávěnka, 09.12.2009
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí