odcházím

odcházím

Anotace: ...

večer a přitom světlo vidím
něco tuším
ráno a přitom tma
sucho a přitom voda
led a přitom vařím
odcházím
miluj a budeš milován
lež a vína co tě opíjí džbán
srdce mi buší
a já pořád jen tuším
konec
konec
nééééééééééééééééééé
chci ji to říct
mám tě rád
ticho?
slyším jen ticho
PANE BOŽE
snad mačeta přetne mé břicho
nééééééééééééééééééé
nedokážu odejít
ubožák jsem jen ubožák
lhář
namlouvajíc si život který ji sliboval
utíkej ty grázle
i když jsi miloval
ty hajzle
ublížil jsi
zemři s pocitem nicoty
jakobych slyšel a co ty?
odejdeš a přitom ublížíš
sobě ulevíš
tak táhni mozek křičí
a srdce tiše bije
pomalu ho to ničí
raději asi půjde
trpí
pláče
čin jeho už vrátit nezle
trpí a doufá že umře
teď?
už o nic nejde
tobě je to pasé
už jde jinou cestou
na té tvé není trase
slunce svití
a ovce se pase
zblázněn do tvých pocitů
zblázněn do tvých úsměvů
skoč přeci ze skály
neubliž jí
skoč z útesu
zvony znějí
slovo za slovem
poslední za posledním
já už nejsem tu
jsem jen pryč
nikdy se nevrátím
jako ten který se vrací
nevratím se jako bič
odcházím
Autor Mirusek, 09.12.2009
Přečteno 394x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Lylča, Danulka.., Lenoura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná..

10.12.2009 10:16:00 | Monička_

no, moc pěkné Miro :-)

10.12.2009 08:53:00 | Lylča

hejky moc pěkná básnička... seš šikovnej.. :) ;-)

09.12.2009 21:51:00 | Danulka..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí