První

První

Anotace: Básnička, procházka nebo cože vlastně .....

Básnička první je jen a jen pro tebe
Pojď naši procházku protáhnout do nebe!
Trochu tam fouká.
Nás už to nezebe
Nás hřeje mládí a hřeje nás láska
Když se mi u očí objeví vráska
Zkoumavě koukáš
Mrkneme na sebe –
Víš, že je od smíchu
Tak zůstaň potichu.
Že to prý nesvedeš?
Tiše si broukáš
Snad něco
O svádění …
Tak co bude s tím nebem???
Autor Trinity666, 09.12.2009
Přečteno 387x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Bíša, Lioness, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nadherna..ST

09.12.2009 23:33:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí