Vyznání

Vyznání

Anotace: ....

Jako hořící svíčka,
jsi můj velký plamínek...
líbat tě na víčka,
do rukou vložit prstýnek...
Jako hořící plameny,
šlehající z tvých očí,
chytat tvé prameny,
až svět se mnou se točí...
Jako moje duše němá,
když se mě dotýkáš,
cítím se tak smělá,
když ke mně pospícháš...
Jako sen co se mi zdál,
přišla jsi za mnou,
jen tichý vítr vál,
chci být jen s tebou...
Autor Izzik, 09.12.2009
Přečteno 420x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Mraveneček, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať jsi jaká jsi, píšeš krásně!

16.12.2009 00:19:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí