....

....

Anotace: ....

Když líbám tvoji tvář,
když hladí mě tvá očíčka,
rozsvítí se ve mně zář,
chytá mě tvá ručička...
Když mraky halí nebíčko,
když slunce nesvítí,
Chci jen říct:
že jsi mé krásné srdíčko,
co mě s láskou zachytí...
Když objímám tě tělem svým,
když oheň v krbu praská,
jediné co teď lásko vím,
že jsi má andělská láska...
Autor Izzik, 09.12.2009
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí