Osud můj

Osud můj

Anotace: Zpověd člověka, který nenalezl lásku

Sbírka: Básně milostné - pokusy o poezii

Osud můj

Já viděl již celý svět

však nechce se mi o tom pět

jsem sice poměrně mladý

ale už na sobě cítím stopy stáří

Mohl jsem mít dívku, kterou jsem chtěl

leč lásku jsem vyznat neuměl

bál jsem se, že ji vyznáním ztratím

tak mi bylo milejší přátelství

Dnes vidím milence jak se líbají

mé srdce z toho zkomírá

proč ? i mé srdce by chtělo někoho mít

s kým bych mohl být

leč to asi není můj osud

proto si říkám : " musíš jít odsud"

Proto jsem obul boty toulavé

chci jít pryč - daleko odsud

mým údělem je projít svět

a lásku nespatřit, nevidět.
Autor Woland, 10.12.2009
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Mirusek, Patěnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí