Návod

Návod

Anotace: Možná by to bylo s návodem snadnější, možná ne...

Sbírka: TY

Chcete svého muže instalovat?
Ano
Chcete mu přikázat, co není dáno?
Ano
Chcete jeho vlastnosti rozvinout?
Ano
Chcete být schopná změnit vše, co se mezi vámi stalo?
Ano
Chcete, aby byl subjekt spjat s vámi?
Ano
Chcete mu uzavřít všechny brány,
aby se nedostal ven?
Ano
Chcete, aby byl s vaším osudem propojen,
jako by žil vedle vás?
Ano
Chcete, aby se před vámi třás´?
Ano
Chcete, aby byl vznětlivý a vzpurný?
Ne
Chcete spát na jeho rameně,
když únava vás zmáhá?
Ano
Chcete, aby vás probouzel každé ráno
šálkem čerstvé horké kávy?
Ano
Vtlučte mu to do hlavy
Řekněte mu, jakého ho chci mít
A pokud takový nedokáže být,
ruším tuto instalaci
Už tak to dalo práci
Všechno to klikání
Strach mi nahání
jen pouhá představa, že se něco nepovedlo
Ale teď už je to jedno
Vracím svého muže bez možnosti náhrady
Nechci se dočkat zrady
Jejich život je nevyzpytatelný
Jejich cíl zřejmý
Bez návodu k použití
Bez příruček
Vím, že nejsou k žití
Srdce, jež hluboko uvnitř jim tluče,
netluče pro mě, jak bych to chtěla
Pročítám návod a dotýkám se jeho těla
Dívám se mu do očí
Chcete mu porozumět?
Ano
Ale i když se to nepovede,
nic tím nekončí
Budu ho držet tady u sebe
Budu ho držet ve svém náručí
Jsem jenom žena - žena, co se snadno zamiluje,
když dívá se mu do očí
Jsem jenom žena a jako žena vím,
návody ničemu nesvědčí...
Autor unstoppable, 10.12.2009
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne

13.12.2009 02:24:00 | blue

ano...

10.12.2009 12:53:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí