Jsi nádherný

Jsi nádherný

Anotace: ***

Sbírka: TY

Už je to skoro 6 měsíců,
co jsi můj
a nikoho jiného
Pořád se mi stejně těžce vyslovuje
tvé jméno
A težce se mi vzpomíná
na všechno, co bylo před tebou
Ale když se na tebe podívám,
stále stejné příznaky mám
Třesou se mi kolena
Sotva popadám dech
Můžeš mě mít na kolenou
Můžeš mě mít na zádech
Staří jen říct
Udělám cokoliv
A udělám i víc
Protože pořád z tebe šílím
Kdykoli se do tvých očí podívám
Pořád tě ve své krvi mám
Zarytého pod kůží
Pořád tě objímám,
když se tvůj dech úží,
když noc přichází do varu
Chci tě pomalu
A chci tě rychleji, než cokoli předtím
S tebou svítím
S tebou zhasínám
Protože chci na tebe vidět
Protože tě ve tmě rozeznám
Protože takhle tě chci mít
Zkus mě zastavit
teď po 6 měsících
Zmraž můj smích
Zabij mě svým odmítnutím
Udělej to, dokud tohle cítím
Protože takhle zemřu ráda
Lehnu si na záda
A tiše zašeptám : "Teď!"
Takhle chci umřít
- milovaná
Na všechno znát odpověď
Ještě jednou zadívat se do tvých očí
Žasnout, všem dalším závidět
A pak to všechno němě končí
Pod tělem propadá se svět
A jen pohled na tebe nutí mě vzlétnout výš
Jsi nádherný
Jsi božský
Má poslední slova,
co nikdy neuslyšíš...
Autor unstoppable, 10.12.2009
Přečteno 403x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, enigman, Zefi, Jana M., Hazentla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tomuhle se říká šílenství. Přeju, ať nedopadneš nikdy tvrdě na zem.

10.12.2009 07:57:00 | Jana M.

:) Jen aby mu taková chvála nestoupla do hlavy :)))

10.12.2009 07:43:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí