Dítě jsi a jím zůstaneš

Dítě jsi a jím zůstaneš

Anotace: ....

Jako kovář kuji železo dokud je žhavé.
Cítím že ty pro mě jsi to pravé.
Pohled na Tebe.
Krásně mě zazebe.
Jako pavouk spřádám sítě.
Ne už ne už nejsem dítě.
Žádné rozmary a hlouposti.
Mám teď jiné přednosti.
Ty otevřou nám nové možnosti.
Pro ty naše chlípnosti.
Autor mexx, 10.12.2009
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí