Nečekaně

Nečekaně

Anotace: a pořád hoří!!!! ( někdy to ze mne "leze" slovensky )

--------------------------------------------------------


Už nevediac, kde to vlastne hrmí -

mne v duši

či v kráľovstve Anukovom -

dávno pojala som búrku v rozkoš a dážď za milenca...

Beznádej sa už išla krútiť so mnou v tanci

a slzy sa premenily na svatobný závoj z perál...!

...Však odrazu, celkom nečakane,

tá dávno zabudnutá modlitba ( ako hviezda, čo zabudla padnúť hore ),

nejakým čarom zažehla moj mokrý pergamen lásky.
Autor aniger, 10.12.2009
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A leze to hezky... mám ráda slovenštinu, pro její jemnost...

11.12.2009 10:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí