Rozmarná

Rozmarná

Anotace: Jak se to dělá.

Vezmeš vítr z oblohy, zapleteš ho do vlasů,
setřeš nebeské modro, položíš do očních tůní.
Uvidíš sám sebe, hvězdy a touhu.

V lesním šeru chytíš ptačí trylk,
dáš jí je do srdce a ono zpívá,
zpívá o jedné cestě,
o rozkvetlé jabloni,
o jednom okamžiku,
jednom slovu.

Její dlaň dáš do své,
přitiskneš k sobě, a vstoupíš.
Dobrý den lásko, jsme tu.
Autor Hombre, 10.12.2009
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Psavec, aniger, labuť, Antonín Sander, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nevím proč mi voní jarem... ale je to tak... :o)

11.12.2009 11:36:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí