Pár

Pár

Anotace: :-*

Srdce ji silně buší
On se na ní sladce dívá
Je to splynutí dvou duší
Žádná láska křivá

Touha mezi sebou navzájem
Procházka růžovým sadem
Ona je krásná...on zamilovaný
Její osobností často věnovaný

Tak jdou si ruku v ruce
Vyhíbají se muce
Mohla by je rozdělit
Navždy bolest nadělit

Ráda je u něj blízko
On je její štístko
Tak milují se hluboce
A usmívají široce
Autor Heavy, 10.12.2009
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Gapa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí