Včera.

Včera.

Anotace: Jednou jsem takhle seděla na posteli..

Skříň je věž a postel je pláň,
bosíma špičkama na zem klesám
a z myšlenek co pár směrů znají,
se zvedám
nebo se o to aspoň snažím.

Rohy pokoje leccos skryjí,
tmu a strach,
tíseň a pláč co neutichá.
Co hledám já, nemají.

A tak rukama po stěně šátrám,
v tvé tmě však nevím,
těžko se vyznám.
Ty víš, ty znáš.
Ale já jako slepec oporu hledám.

Mé bosé špičky začátek podzimu zebe,
spousta věcí smysl nedává,
pod nohy podlahu
nad hlavu nebe.
Proplouvám tím
a celou dobu hledám vlastně jen..
Tebe.
Autor petromila, 10.12.2009
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: toulavá naděje
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí