Zamrzl čas..

Zamrzl čas..

Anotace: ...

klavíru hlas
zněl tak tence
zas..

když tekutý prostor
smetl nepohnutelné

a čas,
který ztuhl
jako rampouch na věčnost,

zabodl se do srdce
kde krev byla jen čistou láskou...

a ztichl
tvůj dech, tak rozechvělý,

když skřivan zavřeštěl do zamrzlého ticha...
Autor Badya, 10.12.2009
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prostě nádhera...ST

22.02.2010 19:26:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí