Nespím, jen oči zavřené mám

Nespím, jen oči zavřené mám

Anotace: ...nespím, jen oči zavřené mám, a tebe si představuji ve svých snách...

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Spím, nespím
oči zavřené mám,
a na tebe právě vzpomínám
před očima tě vidím stát
před očima tě vidím se smát
tak blízko jsi vedle mne
cítím tě kousek ode mne


nespím, jen oči zavřené mám
a tebe jsi představuji ve svých snách
miluji když tě vedle sebe mám
miluji když s tebou usínám


už skoro spím,
oči zavřené mám
slzy z obličeje utírám
slzičky štěstí,
že poznala jsem tebe
a zamilovala jsem se do tebe
ve svém srdíčku mám tě stále
a budeš tam neustále.



Bleška strašně moc miluje klíštátko ¦
Autor MjUzIKberus, 10.12.2009
Přečteno 567x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí