vyznání

vyznání

Anotace: je důležité míti ráda a znát skutečný význam slova láska

Ve Tvé náruči bych se chtěla houpat,
a ve Tvé dávce něhy se stále koupat.
Jsi můj strážce, který hlídá můj klín,
jsi má láska a já to moc dobře vím.

Tvé objetí prolíná mé bílé tělo,
které s okamžitou vášní by Tě zase chtělo.
Mám ráda Tvé oči, které k těm mým ladí,
miluji Tvůj úsměv, který mě stále svádí.

Tvé jméno vrývá se mi do kůže,
donutit mě zapomenout po mě nikdo chtít nemůže.
Strach mám a dochází mi slova,
nechci Tě jen jednou, chci Tě zas a znova.

Je mi smutno a chtěla bych říci Tobě,
že Tě miluji v kterékoliv době!!
Autor Já já já, 11.12.2009
Přečteno 552x
Tipy 1
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí