Vyznání 2.

Vyznání 2.

Anotace: a zase ta láska.....

Mám Tě ráda, Ty to víš,
pohled na svět nezměníš.
Nedůvěra, ostych, zloba,
vše porazíme spolu - OBA.

Vyléčíš mě ze samoty,
nasadíš mi nové boty.
Ony půjdou jenom tam,
kde já svoji lásku mám.

Co se stane, Ty to víš,
silou kledbu nezlomíš.
Láskou, jenž mi dáváš život
a jsi pro mě z nebes pilot.
Já poznala jsem, co už není
a můj život se tím změní.

Miluji Tě čím dál víc,
vyběhnout chci do zvonic.
Zvoňte zvony o sto šest
a vyprávějte světu zvěst,
že vdechls do mě nový život....slunce, vášeň, milování,
miluji Tě nade všechno, celý život se nám změní!!
Autor Já já já, 11.12.2009
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí