Stává se to i před vánoci...

Stává se to i před vánoci...

Anotace: ***

Proč zase slyším tvoje ne?
Dnes nemám na tebe čas.
Zabíjíš všechno to nádherné,
zhasínáš jiskřičky v nás.

Každá ta jiskřička zabolí,
už jenom pár jich svítí,
pro sebe si tu blábolím,
padám do vlastních sítí.

Bolest se rozlévá po těle,
stojíš mi vůbec za to?
Ležím, jak mi kdo ustele,
umírám, kašlu na to…
Autor NováEli, 11.12.2009
Přečteno 359x
Tipy 14
Poslední tipující: strawbery, bobi bobie, CORONATION, Psavec, zelená víla, Larey, hašlerka, modrá..., Tanzania, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténková básnička.

11.12.2009 17:29:00 | Psavec

smutné.. otevřít okno, nadechnout se a dívat se.. třeba něco objevíš..

11.12.2009 16:09:00 | zelená víla

...neumírej!Kašli na to! :-))

11.12.2009 14:38:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí