Co se mi líbí..

Co se mi líbí..

Anotace: ..

Je krásé dívat se na západ slunka,
jak odraz jeho vede vlnka.
Je krásné pozorovat přírodu ,
když je právě na odchodu.

JE krásné to pozorovat s kamárádkou,
které si moc vážite.
Je to jak usínat s krásnou pohádkou,
od ktere se neprobudite.

Je to jako šálek kávy,
který máme hodně rádi.
Jako malý zázrak je to,
ve kterém se třpytí zlato.

Mám tě rád a ty to víš,
snad mi jednou odpovíš.
Jestli ráda mě máš jak já tebe
že myslím jenom furt na tebe.

Mám tě rád a ty to víš,
snad mi jednou odpustíš.

.Miluji tě.... :-*
Autor JaLa, 11.12.2009
Přečteno 519x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, toulavá naděje, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí