Láska je dar

Láska je dar

Anotace: Trochu starší básnička, co jsem ji nedávno našla...

Láska je jako dar,
dar, co nám nemůže nikdo vzít,
dar, s nímž můžu kamkoli odejít.

Každý tvůj dotyk,
jako když na rozpálenou dlaň
usedne drobná vločka sněhu,
každý polibek tvůj
má v sobě nekonečnou něhu.

V hloubce tvých očí se utápím,
mám pocit, že bez tebe se utrápím.
S větrem o závod mi srdce bije
a v nocích zdlouhavých
jak vlk na měsíc smutně vyje.

Za každý okamžik s tebou jsem vděčná
a z hlouby duše si přeji,
aby naše láska byla věčná.

Jsi pro mě světlo jasné,
co ani za bouří neuhasne.
Jsi pro mě poklad nad poklady,
bez tebe si už vážně nevím rady.

Chybíš mi víc než slunný den,
snad není hřích,
žže chci s tebou býti jen...
Autor Moriwen, 11.12.2009
Přečteno 611x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, toulavá naděje, NováEli, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jistě to není hřích..:o) mám to stejně..stále jen se s láskou chci být..:o)

11.12.2009 15:51:00 | toulavá naděje

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí