Božská moc

Božská moc

Anotace: Trošku si jen zavzpomínat...

Touha vstoupila do mé mysli,
otevřela svou náruč
a já věděla, že ztracena jsem.
Bloudila dlouho a neviděla cestu,
postava v dálce kývala jen.
Rozkvetlá zahrada vítala mě květy
a ruce k nebesům vzpínala jsem.
Bohové zachránit přišli mě touhou.

Vášeň vstoupila do mé mysli,
otevřela svou náruč
a já věděla, že ztracena jsem.
Bloudila dlouho a neviděla přístav,
postava v dáli mlhavá jen.
Zelená zahrada vítala mě plody,
ruce své prázdné spínala jsem.
Bohové zachránit přišli mě vášní.

Láska vstoupila do mé mysli,
otevřela svou náruč
a já věděla, že ztracena jsem.
Bloudila dlouho a uviděla světlo,
barevná zahrada vítá nás duhou,
postava ruku podá mi jen.
Bohové zachránit přišli nás láskou.
Autor Agatka, 11.12.2009
Přečteno 391x
Tipy 13
Poslední tipující: Boudicca, Mario de Janiero, Bíša, Larey, Okřídlená Lištička, aniger, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné..přečetla jsem jedním dechem:-)

14.12.2009 10:45:00 | Boudicca

Víra, naděje , láska, touha, vášeň, ST!

13.12.2009 13:51:00 | Mario de Janiero

St,pěkný...

11.12.2009 14:08:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí