To si TY !

To si TY !

Anotace: Mam te rad...a to tak ze hooooooooooooodne mooc

„přemýšlení“
Koukal já jsem do nebe
A přitom myslel na tebe
Vybavil jsem si tě celou
Krásná tvář a samosebou
Pořád krásná nádherná
Přitom hodně půvabná
Si cérka hodně miloučká
Si přece naše Janička

A co dodat do té chvíle ?
Snad jen něco o postavě
Máš krásné modré oči
Jen ty super holky tyhle nosí
Máš krásné, dlouhé hnědé vlasy
To je důkaz tvojí krásy.

A co tvoje chování ?
To mi strach nenahání.
Si prostě super holčička
Prostě naše Janička,
Co je hoooodně hodňoučká
A ještě více miloučká……
Autor JaLa, 11.12.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...sak to neni urcene tobe ale uplne nekom jinem tak kliiid :D

25.01.2010 21:08:00 | JaLa

Hm...pripomína mi to detské veršovanky,ktoré mi ako maličkej čítavala mama,sladké :)

12.01.2010 20:16:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí