i tak ti děkuji

i tak ti děkuji

Anotace: slíbil jsem to tak jsem to napsal

řekni co si myslíš
za to jak mi pomáháš
já myslím že ten dům potřebuje druhé patro
měli jsme sen
byla to emily
pamatuješ jak jsme tu spolu byli?
tohle jsme dělali
ano vzpomínám
tak něják
co kdybych pověděl úryvek ze shakesepara
ach ona tepr učí zářit svíce
jak v uchu černochově naušnice
že jsem kdy miloval???
ach né ó né
já neznal lásku do dnešního dne
malý stoleček a na něm kniha
v knize slova
ve slovech tíha
chytrý najednou jako sova
cold one
zase s tebou a při tom sám
okno otevírám
ven se dívám
dalžební kosty a trává
pád na zem
né to né děkuji za tebe
konečně myšlenka zdravá
Autor Mirusek, 11.12.2009
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí