Druhá pro tebe

Druhá pro tebe

Anotace: druhej den ale den stará báseň

Sbírka: Pro tebe

nemůžu tě dostat z hlavy
nemůžu už ani spát
v hlavě mám myšlenek davy
tak proto teď musím vstát
a tyhle rýmy jít rychle psát
protože jinak to říct neumím
že jen tobě ten cit chci dát
cit který tobě povolím
tak ber jestli si chceš brát
nedal bych ho kdybych nechtěl dát
těmhle slovům se asi těžko věří
ale kdo vstoupí tam do těch dveří
očím ani neuvěří - zavře a zpět nepoběží
Autor Salvatore, 12.12.2009
Přečteno 548x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Bereniké, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr povedenej =)

12.12.2009 16:40:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí