pro lásku

pro lásku

Anotace: prostě pro ni

PRO LÁSKU

Jsi tak krásná lásko,
myslím na tvoje krásné tvary,
jsi tak nádherná.
K nohám snesl bych ti dary.

Jsi tak úžasný stvoření pusinko,
hrozně rád tě hladím
po celém tvém tělíčku.
Dovol mi zas dotknou se tě malinko.

Jsi teď světlo, které mi moc pomáhá,
vydrž se mnou prosím,
ještě chvilku – prosím.
A teď, svléknu si tě do naha!

Chci tě mazlit, laskat a krásně líbat,
chci tě lechtat, kousat,
chci tě štípat a hladit.
Chci s tebou být a na život líp se dívat.

Chci tě mít ,mít a mít,
rozmazlovat tě,
a vše krásně vždy připravit.
Chci s tebou žít, žít a žít.

MILUJI TĚ!!!!!!!!
Autor conductor, 12.12.2009
Přečteno 429x
Tipy 1
Poslední tipující: Bereniké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí